Velg reiseliv hos oss

Dra på tur i hele verden med Reiseliv Aktiv-linjen

Marianne Haugland er lærer ved linjen Reiseliv Aktiv ved Setesdal Folkehøgskule og er stadig på reisefot. I vinter var klassen på fire ukers tur rundt i Asia og rett over påske besøkte elevene Island. Det er aldri et kjedelig minutt ved Reiseliv Aktiv linjen.

Eventyrlige reiser over hele verden

I Asia besøkte klassen storbyen Doha i Qatar, Bangkok og øya Koh Chang i Thailand, Kambodsja og storbyen Kuala Lumpur i Malaysia. Klassen tok også en liten rundtur på Sri Lanka og tilbrakte til slutt late dager på øy-atollen Baa på Maldivene. En drømmereise av de sjeldne!

Neste år planlegger Marianne at Reiseliv Aktiv linjen reiser enten til Doha eller Dubai på vei til Sørøst Asia. Deretter går turen til Singapore, Malaysia, Sør-Thailands vakre øyer, Sri Lanka og til slutt Maldivene. På Maldivene blir det mulighet for å besøke en helt øde øy. Snakk om paradis på jord!
Det er videre tenkt en uke på reise rundt i Europa. Vi blir på forhånd sammen enige om hvilke land/byer vi vil besøke, så du er med på å bestemme reisemål for kurset.

Vennskap for livet

Vi er en relativt liten folkehøgskule der alle blir godt kjent med hverandre og får et godt samhold. I starten av skoleåret har vi to uker felles der vi finner på aktiviteter sammen. Det er for eksempel rafting, via ferrata, fjellturer og bading i elva. Gjennom året gjør vi også andre ting sammen, som hundesledetur, kino og bowling, og skitur til en hytte på fjellet. I mai blir det padletur i kano/kajakk og overnatting i hengekøye på en øy på Sørlandet. Vi avslutter skoleåret i midten av mai og når du er ferdig på skolen vår har du venner for livet! Les gjerne mer om den fine skolen vår her: https://setesdalfhs.no/info/#

Hvis du vil vite mer om linjen, kan du gjerne ta kontakt med en av våre elever. Tonje Takle-Hagen er elev på Reiseliv Aktiv ved Setesdal Folkehøgskule i år, og kan dele sine erfaringer med reisen til Asia og ellers fortelle hvordan det er å være elev hos oss. Du når Tonje på telefon 90 83 55 69 og E-post: tonjeth@icloud.com

Elevstipendiat for skoleåret 2024-2025, Tonje Takle-Hagen

Linjelærer Marianne forteller også gjerne mer om linjen. Marianne kan du nå på E-post, telefon eller sms:
Tlf. 94 50 84 51
E-post: marianne.haugland@setesdal.fhs.no

Marianne og minerydder-rotten Valerie.

Velkommen til et eventyrlig folkehøgskoleår! Vi gleder oss til å få deg som elev hos oss på Setesdal Folkehøgskule.

Søk her: https://www.folkehogskole.no/index.php?page_id=80&skole_id=84

Her er noen bilder fra våre fantastiske reiser. Vi håper du blir med oss på tur!