Ansatte

Ansatte som jobber på Setesdal Folkehøgskule

Vi ansatte har som mål å utvikle selvstendige mennesker gjennom opplevelser og fysisk aktivitet i et positivt sosialt felleskap.

Severin Eilertsen

LÆRER PARAGLIDING – EKSTREMSPORT
Severin er en allsidig sunnmøring, med godt humør og masse initiativ. Han er en tidligere bedriftsleder og bonde med masse friluftsliverfaring.

Severin sitt liv forandret seg da han tok paragliderkurs hos sin lokale klubb. Siden den gang har paragliding vært den store lidenskapen. Han farter stadig rundt på leting etter nye plasser å kunne fly fra. Han har god kjennskap til lokalområdet i Setesdal.

Epost: severin@online.no
Instagram: @Severineilertsen

image00001

Åse Solbakk

REKTOR – LÆRER FRILUFTSLIV/KLATRING
Åse er en lokal Setesdøl. Ho er blid, energisk og har dyrket friluftsliv hele livet. Kultur og natur er en viktig interesse for henne. Men fjellklatring er definitivt hennes største lidenskap og hun elsker utfordringer i naturen av alle slag. Ho har svært god kjennskap til Setesdal, men klatrer også mye i Kristiansand og på turer i utlandet.

Epost: ase.solbakk@setesdal.fhs.no
Instagram: @Setesdalfhs_klatringfriluft

ddb06080515b50cb677dd192aa1a7ce4

David Menger

LÆRER SMÅBRUK/NORWEGIAN
David er nederlender med et stort engasjement for økologisk landbruk og friluftsliv. Han driver sammen med kona et småbruk med geiter og økologiske grønnsaker, bær og frukt noen minutters kjøring fra skolen. David har en doktorgrad (PhD) i biologi. Han har også drevet campingplass, og vært daglig leder i alpinanlegg. Han underviser norsk for våre utenlandske elever, og har også valgfag og tilsyn.

Marianne Haugland

LÆRER REISELIV AKTIV/REISELIV EUROPA
Marianne er sørlending med Master i Reiselivsledelse samt årsstudium i friluftsliv. Hun har studert i Australia, Canada og USA.
I 7 år har hun jobbet med reiseliv og stedsutvikling, samt hatt 5 år i videregående skole og 2,5 år i Flekkefjord og Oplands Turistforening. Hun har besøkt over 60 land. Friluftsliv er også en hobby som dyrkes, og nasjonalparker i inn- og utland står høyt.

Epost: Marianne.Haugland@setesdal.fhs.no
Telefon: +47 945 08 451

Mathew Paul

KJØKKENSJEF
Mathew stortrives på folkehøgskolen og med elevene. I tillegg til å lage mat, har han også valgfag i matlaging, og tilsyn. Han liker også å spille volleyball, og sjakk.

Lindy Marie Bauge

KONTORMEDARBEIDER

Malin Johnsen

RENHOLDER

Setesdal har spennende og varierte linjer

 Vi har ca. 25 valgfag som gjør at hver enkelt elev får sitt år tilpasset til sine ønsker og behov.
Du finner alle linjene her.