Topptur, alpin og snøscooter

Topptur, alpin og snøscooter er linja for deg som elsker energien og roen fjellet kan gi deg.

Smaken på villmarkslivet. Lange fotturer eller padleturer i kano, med overnatting i telt eller på hytte, fisketurer på magiske fjellvann eller i havet. Overnatte i snøhule og kunne tenne et bål i all slags vær, er noe du vil kunne få oppleve dette året. Vi tilbyr spektakulære toppturer i ett av Nordens beste fjellområder. Setesdalheiene kan gi deg vakre naturopplevelser og ta deg med på lange fotturer i fjellheimen. Midtvinters ønsker vi å ta deg med til Svalbard eller alpene! Vi skal også kjøre snøscooter på fjellet, øve oss, ta snøscootersertifikat.

Bli en ekte frikører i Setesdalsalpene eller stå alpin og brett i slalåmbakker rundt om i landet. Følg oss på toppturer gjennom alle sesonger, rappellering i fjell eller foss og via ferrata.  Med disse bratte opplevelsene kan vi utfordre oss sammen. 

Prøv teambuildingsaktiviteter som å kjøre hundespann eller ombord i en raftingflåte!  Opplev fantastisk natur i lag med gode venner. Vårt felles mål er å bli en trygg og sikker snøscootersjåfør med rett vurderingsevne. Vi vil også gjennomføre skredkurs lokalt.

Vennskap bygges tidlig når vi deler store opplevelser sammen. I løpet av året skal vi dele erfaringer og reiser. Våg og utfordre deg selv til å bli en bedre skikjører eller snowboardkjører.Skolen har også gjennom Bratt friluftsliv tilgang på elmountainbikes for bratte sykkelopplevelser i skog og mark. Velkommen til villmarkslivet Setesdal!

SØK HER