Reiseliv Aktiv

Rafting i Syrtveitfossen
Rafting i Syrtveitfossen

Reiseliv Aktiv

Du vil oppleve mange sider ved reiselivet, der både naturbaserte – og kulturbaserte opplevelser står på programmet. Vi legger også vekt på at du skal lære noe som du kan ha glede av videre i livet.

På Reiseliv Aktiv står opplevelser og læring i fokus. Vi skal lære om kulturforståelse, produktutvikling, destinasjonsutvikling, festivalledelse, bærekraftig reiseliv, og mye annet spennende. Og ikke minst vil du få være med på de forskjellige aktivitetene med lærere/instruktører som kan sine ting.

Setesdal byr på et mangfold innenfor reiselivsaktiviteter. Vårt område strekker seg i hovedsak fra kristiansand i sør, til Hovden øverst i dalen. Aktuelle aktiviteter kan være rafting, fjellturer, klatring, hundesledekjøring, sykkelturer, bowling, besøk i Dyreparken, Høyt & Lavt, Sport og Moro, Kristiansand, Lindesnes, Mineralparken og Klatreskogen, Hovden, og mye annet. Det blir mange utflukter og besøk.

Vi vil også dra på tur i Europa når situasjonen tillatter oss! Da vil vi gjerne reise til Island (alternativt Svalbard), Spania og Danmark!

Vinterstid kan du bruke alpinanlegget som ligger fire kilometer fra skolen. Området har også ypperlige langrennsløyper.

Linjelærer: Ukjent. 

Vi holder på å ansette lærer.