Reiseliv Aktiv

Rafting i Syrtveitfossen

Reiseliv Aktiv

Tre turer. Maldivene: kritthvit sand og turkisblått hav. Sri Lanka: elefanter, te-plantasjer, og «verdens vakreste togtur». Thailand: spennende kulturmøter. Island: varme kilder, fosser og vulkaner.

Du vil oppleve mange sider ved reiselivet, der både naturbaserte – og kulturbaserte opplevelser står på programmet. Vi legger også vekt på at du skal lære noe som du kan ha glede av videre i livet.

På Reiseliv Aktiv står opplevelser og læring i fokus. Vi skal lære om kulturforståelse, produktutvikling, destinasjonsutvikling, festivalledelse, bærekraftig reiseliv, og mye annet spennende. Og ikke minst vil du få være med på de forskjellige aktivitetene med lærere/instruktører som kan sine ting.

Vi drar på tur til Asia, hvis situasjonen tillater det. Maldivene, Thailand og Sri Lanka er de landene vi planlegger for. Fantastisk interessante land! Vi planlegger også en tur til Island, et spennende reisemål i vest.

Setesdal byr på et mangfold innenfor reiselivsaktiviteter. Vårt område strekker seg i hovedsak fra Kristiansand i sør, til Hovden øverst i dalen. Aktuelle aktiviteter kan være rafting, fjellturer, klatring, hundesledekjøring, sykkelturer, bowling, besøk i Dyreparken, Høyt & Lavt, Sport og Moro, Kristiansand, Lindesnes, Mineralparken og Klatreskogen, Hovden Alpinsenter, og mye annet. Det blir mange utflukter og besøk.

Vinterstid kan du bruke alpinanlegget som ligger fire kilometer fra skolen. Området har også ypperlige langrennsløyper. Det er heller ikke langt til Hovden Alpinsenter (hovden.com). Høsten kan være en veldig fin tid for fotturer i fjellet.

Linjelærer: Ukjent. 

Vi holder på å ansette lærer.