Fjellklatring og bratt uteliv-halvårskurs

Fjellklatring og bratt uteliv-halvårskurs

Setesdal kan gi deg spektakulære fjellklatreopplevelser og ta deg med på utrolige vertikale utfordringer!

Kurslengde:
Halvårskurs vår

Linjefag:
16 t/uka

Pris:
Fra 63.000,-

Utforsk Setesdal med varierte aktiviteter som klatring, buldring, via ferrata, toppturer og kajakkpadling. Bli en erfaren fjellklatrer i overheng med vertikale utfordringer på verdens beste crag som Norge og Hellas.

Vi tilbyr rå fjellklatring ute i ett av Nordens beste fjellområder. Setesdal kan gi deg spektakulære klatreopplevelser og ta deg med på utrolige vertikale utfordringer!

Bli en ekte fjellklatrer

Bli en ekte fjellklatrer i Setesdalsalpene. Ta brattkort i Valle og bli med til verdens høyeste frittstående klatretårn! Følg oss på toppturer gjennom alle sesonger, rappellering i fjell og foss, buldring, klatring og via ferrata.

Prøv teambuildingsaktiviteter som å kjøre hundespann eller ombord i en raftingflåte! Føl på adrenalin og spenning sammen.

Opplev fantastiske natur i lag med gode venner. Vårt felles mål er å bli en trygg og sikker fjellklatrer med rett vurderingsevne. Vi kan friste med luftige overnattingssteder og spektakulære naturopplevelser.

I løpet av vinteren kan alle prøve snøscooter på fjellet!

Vennskap i fokus

Vennskap bygges tidlig når vi deler store opplevelser sammen, og en liten klasse som vår knyttes ekstra tett sammen. I løpet av året skal vi dele erfaringer og reiser.

Våg og utfordre deg selv til å bli en bedre skikjører alpint eller langrenn. Eller lær deg å balansere på slakkline. Skolen har gjennom Setesdal klatreklubb og Bratt friluftsliv tilgang på elmountainbikes og øvrig klatreutstyr.

Utstyr til linja

Dette utstyret får du låne av skolen

  • Tau
  • Hjelm
  • Slynger (det en gruppe trenger på cragget)

Dette utstyret må du stille med selv

  • Personlig klatre og sikkerhetsutstyr
  • Personlig turutstyr som sekk etc

Noe du lurer på?

Om det er noe du lurer på så er det bare å ta kontakt med oss.

Du finner oss her

Telefon: 41863090 (kontor) eller 41863093 (rektor)

E-post: post@setesdal.fhs.no

Du kan også ta kontakt med oss i skjemaet her