Topptur alpin-helårskurs

Topptur alpin-helårskurs

Topptur Alpin er linja for deg som elsker energien fjellet kan gi deg.

Kurslengde:
Helårskurs

Linjefag:
16 t/uka

Pris:
Fra 125.000,-

Vi gir deg muligheten til å delta i spektakulære toppturer i en av de mest fantastiske fjellområdene i Norden. Setesdalheiene er ditt portrett til vakre naturopplevelser og lange vandringer i det majestetiske fjellandskapet. På vår linjetur planlegger vi å ta deg med til de storslåtte Dolomittene i Italia, du får utvikle deg som en ekte frikjører i Setesdalsalpene og utforske alpin- og brettsport i slalåmbakker rundt om i landet.

Toppturer gjennom hele året

Vi inviterer deg til å bli med på toppturer gjennom alle årstider, utføre rappellering ned bratte fjellsider og fosser, samt å prøve deg på via ferrata. Vår målsetting inkluderer også lokale skredkurs for å øke vår forståelse av fjellene. Med disse utfordrende aktivitetene kan vi virkelig teste våre grenser. Turer som Romsdalseggen, Store Skagastølstind og Lyngsalpene står også på vår liste. Du kan også delta i spennende teambuildingsaktiviteter som hundekjøring eller rafting!

Samhold og vennskap

Sammen med gode venner kan du oppleve den fantastiske naturen på sitt beste. Sterke vennskap dannes raskt når vi deler slike uforglemmelige opplevelser. I løpet av året vil vi skape minnerike øyeblikk og dra på utflukter sammen. Dette er din sjanse til å utfordre deg selv og bli en bedre skikjører eller snowboardkjører. Skolen har også et bredt utvalg av el-sykler for spennende terrengsykling i skog og mark. Velkommen til toppen av Setesdal!

Hvem passer linjen for

Linja passer for deg som er interessert i forskjellige typer aktivitet og topptur, spesielt vinteraktivitet, og som ønsker å videreutvikle deg som instruktør inne turledelse til alle årstider.

Dette vil du lære

  • Generell turledelse
  • Sommerturledelse
  • Vinterturledelse
  • Alpint
  • Førstehjelp og redningsarbeid i fjellet

Våre forventninger til deg

Godt humør og interesse for alpint, fjellturer, og ledelse.

Noe du lurer på?

Om det er noe du lurer på så er det bare å ta kontakt med oss.

Du finner oss her

Telefon: 41863090 (kontor) eller 41863093 (rektor)

E-post: post@setesdal.fhs.no

Du kan også ta kontakt med oss i skjemaet her