Snowcross-helårskurs

Snowcross-helårskurs

Snowcross/Snøscootercross er linja for deg som mener ski er best på scooter.

Kurslengde:
Helårskurs

Linjefag:
16 t/uka

Pris:
Fra 135.000,-

Snowcross den mest populære formen for snøscooterracing. Snowcross er en racingsport som involverer racing med høyytelses snøscootere på naturlige eller kunstig lagde baner som består av trange svinger, svinger, bratte hopp og hindringer.

Tur til Nord-Amerika?

Midtvinters ønsker vi å ta deg med til Nord-Amerika eller Sverige for lengre snøscooterturer! Vi skal også kjøre snøscooter på fjellet her i Setesdal, øve oss, og kjøre opp til snøscootersertifikatprøven. Bli en dyktig snowcrosskjører eller stå alpin og brett i slalåmbakken. Overnatte i snøhule og kunne tenne et bål i all slags vær, er noe du vil kunne få oppleve dette året. Xgames må vi selvsagt følge med på!

Aktiviteter hele året

Vinter har vi store deler av året, men høst og vår kan vi holde på med barmarkstrening, toppturer eller padleturer i kano. Følg oss gjennom alle sesonger, rappellering i fjell eller foss og via ferrata. Vi kan på turer med overnatting i telt eller på hytte, fisketurer eller på jakt i Setesdalsheiene. Vi tilbyr spektakulære toppturer i ett av nordens beste fjellområder. Prøv teambuildingsaktiviteter som å kjøre hundespann eller ombord i en raftingflåte!

Uforglemmelige øyeblikk og samhold

Opplev fantastisk natur i lag med gode venner I tillegg til dette har du muligheter til å ta brattkortkurs (klatring), og bli medlem i pistolklubben. Kanskje frister det å ta jegerprøva og bli med det lokale jaktlaget å felle reinsdyr i september? Med disse spektakulære opplevelsene kan vi utfordre oss sammen.

Utstyr du må stille med selv

  • Egen snøscooter
  • Hjelm
  • Turutstyr

Noe du lurer på?

Om det er noe du lurer på så er det bare å ta kontakt med oss.

Du finner oss her

Telefon: 41863090 (kontor) eller 41863093 (rektor)

E-post: post@setesdal.fhs.no

Du kan også ta kontakt med oss i skjemaet her