Setesdal Folkehøgskule: Der eventyret møter naturen

Opplev eventyret og følg lidenskapen din gjennom ett år i Setesdal! Vi er en frilynt skole der du kan oppleve et fantastisk sosialt fellesskap, vakker natur - og enerom med bad når du trenger litt privatliv.

Bli med på eventyr: Klatring og Aktive Reiser

Er du klar for et år fylt med spenning, utfordringer og uforglemmelige opplevelser? Ved Setesdal Folkehøgskule tilbyr vi "Klatring og aktive reiser" – et kurs som tar deg med på eventyr i noen av verdens beste klatreområder som Kalymnos i Hellas, Tenerife, Thailand, og Tyrkia.

Her vil du mestre alt fra buldring og rappellering til via ferrata og fjellklatring. Utforsk majestetiske fjell, delta i adrenalinfylte aktiviteter, og bli en del av et tett sammensveiset miljø. Bygg varige vennskap og skap minner for livet. Søk på kurset nå og start din reise mot nye høyder!

Opplev verden: Reiseliv Aktiv

Drømmer du om å utforske spennende destinasjoner og lære om reiselivets mange fasetter? Reiseliv Aktiv er kurset for deg! Vi tar deg med på uforglemmelige studieturer til steder som Maldivene, Sri Lanka, Thailand, Malaysia, og Dubai. Opplev alt fra teplantasjer og elefantsafari til fantastiske sandstrender og kulturutforskning.

I tillegg til de internasjonale turene, vil du delta i unike aktiviteter i Norge, som rafting, hundesledekjøring, og besøk til Dyreparken. Lær om bærekraftig reiseliv, destinasjonsutvikling og eventplanlegging, alt mens du skaper minner for livet og bygger varige vennskap. Søk nå og bli med på ditt livs eventyr!

Tøye grenser: Ekstremsport - Paragliding

Vil du oppleve adrenalinrushet av å fly over fantastiske Setesdal? På "Ekstremsport - Paragliding" vil du utfordre deg selv med aktiviteter som paragliding, fallskjermhopping, vindtunnelflyging, og mye mer. Kurset gir deg muligheten til å bli en selvstendig paragliderpilot og fallskjermhopper.

Vi tilbyr også spennende studieturer til Sør-Europa og Spania, hvor du kan utvikle dine ferdigheter i unike omgivelser. I tillegg til luftsport, vil du delta i andre ekstremsportaktiviteter som klatring, elvepadling og via ferrata. Bygg sterke vennskap og skap minner for livet mens du utforsker nye høyder. Søk nå og bli en del av vårt ekstremsporteventyr!

Lev bærekraftig: Småbruk - Natur - Selvforsyning

Drømmer du om å leve i harmoni med naturen og lære kunsten av selvforsyning? På "Småbruk - Natur - Selvforsyning" får du muligheten til å drive et økologisk småbruk, dyrke dine egne grønnsaker, melke geiter, sanke honning og mye mer. Bli med og følg årstidene mens du lærer om bærekraftig landbruk og dyrevelferd.

Gjennom året vil du oppleve alt fra å se kje bli født til å høste egne avlinger. Studieturer til Nederland og Tyskland gir deg innsikt i innovative landbruksmetoder. Bygg varige vennskap, skap uforglemmelige minner og samle kunnskap som kan hjelpe deg å starte ditt eget småbruk. Søk nå og start ditt grønne eventyr!