E-Sport

E-Sportlinje

E-Sport

Gå inn i spillet, utforsk, og mestre. Jobb side om side med klassekamerater for å bli bedre.

E-Sport er et av verdens raskest voksende sportsfenomener. På Setesdal folkehøgskule vil vi legge til rette for at du skal kunne utvikle deg som e-sportutøver.

 

Samarbeid, personlig utvikling, taktikk og tekniske ferdigheter står i fokus. Du får trene for å utvikle deg som spiller i et felleskap der vi lærer av hverandre og har det moro underveis!

I løpet av skoleåret vil du lære om arbeidsmetodikk, analyse, strategi, helse, teambuilding og kommunikasjon. Alt dette er viktig for å forstå spillet du holder på med. Du får veiledning som enkeltspiller og som lag. Du får også være med og forme undervisninga. Og det blir sjølsagt rikelig med tid til å spille.

Hovedfokuset vårt er på League of Legends og Counter Strike: Global Offensive. Ønsker du å fordype deg i et anna spill aleine eller i lag med venner eller allerede etablert lag? Nevn dette i søknaden din eller ta kontakt med vår linjelærer Nicolai.

Skoleturer og studietur

I løpet av året vil vi delta på flere events, turneringer og LAN både lokalt og utenlands. En av destinasjonene blir Dreamhack, verdens største LAN. Elevene og linjelærer går sammen og planlegger i felleskap enn større studietur i løpet av skoleåret.

 

SØK!

Skriv gjerne litt om deg sjøl i søknaden, og hvilket spill du ønsker å spille. Har du spørsmål om linja eller skolen, ta kontakt!

Linjelærer Chris Gyldenås

Chris er lidenskaplig opptatt av LoL. Er en fantastisk lagleder og lagspiller som dere kan lære mye av.

Ta gjerne direkte kontakt med Chris om du lurer på noe.

Tlf linjelærer: 48 04 71 25
E-post: chris.gyldenas@setesdal.fhs.no